Liikuntapäivät 30.9.2017 ”Sata liikettä Suomelle”

Liikuntapäivät -tapahtuma on maksuton, kaikille avoin valtakunnallinen liikuntatapahtuma. Liikuntapäivät järjestetään jo viidettä kertaa ja tapahtumapäivä on 30.9.2017.

Tänä vuonna Liikuntapäivät –tapahtuman teemana on ”Sata liikettä Suomelle”

Liikuntapäivän tavoitteena on kannustaa kaiken ikäiset ja kuntoiset ihmiset liikkeelle ja tämän vuoden teeman innostamana keräämään liikunnallisia suoritteita LIIKUNTAPASSIIN. Kaikkien passin täyttäneiden ja määrä-aikaan palauttaneiden kesken arvotaan upeita palkintoja Suomen 100-vuotispäivän kunniaksi. Sähköiset palautukset viimeistään 30.11.2017 ja kirjeenä postiin viimeistään 27.11. Voittajat julkistetaan 8.12.2017.

Tapahtuma on osa aktiivisen ikääntymisen ”Mikä Sinua Liikuttaa?” -kampanjaa.  Voit käydä kampanjasivuilla kertomassa, mikä juuri SINUA liikuttaa. Sivuilta löydät myös hauskan TEKOSYYGENERAATTORIN, missä voit käydä generoimassa oman tekosyysi ja jakaa kavereille somessa.
Yhteistyössä: OKM

Liikuntapäivät -tapahtuma on osa Euroopan liikuntaviikkoa. European Week of Sport #BeActive!

Somessa European Week of Sport -aktiviteetit yhteen kokoaa #BeActive -tägi. Voit myös tägätä oman Liikuntapäivän aktiiviteettisi #BeActive #Liikuntapäivät #sataliikettäsuomelle ja ilmoittamalla itsesi European Week of Sport -sivuilla, osallistut viikottain tapahtuviin arvontoihin. Klikkaa European Week of Sport -sivuille tästä.

Liikuntapäivät –tapahtuma on saanut liikkeelle kymmeniä tuhansia liikkujia ympäri Suomea ja mukana on ollut toista sataa liikuntapaikkaa useilla eri paikkakunnilla.

Liikuntapäivien Facebook-sivuilla on 3000 fania, tapahtumasivuilta löydät tietoa liikuntapaikkojen järjestämästä ohjelmasta ja voit osallistua kyselyihin ja arpajaisiin. Liikuntapäivät -tapahtuma onkin vakiintumassa syksyn odotetuimmaksi matalan kynnyksen liikuntatapahtumaksi!

 

 

Tervetuloa mukaan iloisten liikkujien joukkoon!

#BeActive #Liikuntapäivät #SataliikettäSuomelle
SKY ry Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys..