Koko Suomi liikkeelle 22.10.2016 – maksuton Liikuntapäivät –tapahtuma

Lihaskuntoharjoittelu kuntosalilla ja hikoilu ryhmäliikuntatunnilla ei todellakaan ole tarkoitettu yksinomaan nuorille tai hyväkuntoisille. Silti suurin osa Suomalaisista viettää suurimman osan päivästä letkeästi liikkumattomina. Hintalappu liikkumattomuudelle on useita miljardeja euroja. Kovimman hinnan maksaa kuitenkin sohvaperuna itse. Liikkumattomuus on hänellekin  merkittävin terveydellinen riski.

Liikuntapäivät osana aktiivisen ikääntymisen Mikä Sinua Liikuttaa -hanketta

Hyvän mielen Liikuntapäivät järjestetään jo neljättä kertaa. Tänä vuonna Liikuntapäivien teema on aktiivinen ikääntyminen. Liikuntapäivät -tapahtuman ja  “Mikä sinua Liikuttaa” -hankkeen tavoitteena on saada kaiken ikäiset ihmiset ottamaan liikunta osaksi arkirutiineita ikään, kokoon tai kuntoon katsomatta.

Teeman mukaan siis kaikki ovat Liikuntapäivänä tervetulleita tutustumaan ja kokeilemaan veloituksetta kuntosali- ja ryhmäliikuntapalveluja tapahtumassa mukana olevissa liikuntakeskuksissa. www.liikuntapaivat.fi ja www.mikasinualiikuttaa.fi

Liikuntapäivät_logo_rgb

Liikuntapäivät: Mitä, missä, milloin?

Liikuntapäivät -tapahtuma liikuttaa vuosi vuodelta yhä suurempaa ihmisryhmää. Tapahtumassa on mukana 123 kunto- ja terveysliikuntakeskusta 41:llä paikkakunnalla kautta maan. Tänä vuonna tavoite on saada 100.000 ihmistä liikkeelle. Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY ry tuottaa Liikuntapäivät –tapahtuman.

Tapahtumapäivänä 22.10. klo keskuksissa on ilmaisen sisäänpääsyn lisäksi tarjolla toimipistekohtaisesti 10-16  välllä omaa erikoisohjelmaa kuten asiantuntijatapaamisia, hyvinvointivinkkejä, maistiaisia, mittauksia, arvontoja, ravitsemusneuvontaa, PT-tapaamisia, erikoistarjouksia ja henkilökohtaista opastusta kuntoilun aloittamiseen. Salien oma ohjelma selviää parhaiten kuntokeskuksen omilta sivuilta tai tapahtumainfosta www.liikuntapaivat.fi/salit

Rekisteröinnillä etuja ja upeita arvontapalkintoja!

Palkintoarsenaali on laadukas ja liikunnallinen! Tänä vuonna voi voittaa viimeistä teknologiaa olevia helppokäyttöisiä kuntopyöriä, oman kehon painolla harjoitteluun liittyvää välineistöä, aktiivisuusrannekkeen, ohjattuja Fustra-harjoittelutunteja ym. Kaikilla etukäteen tapahtumaan rekisteröityneillä on mahdollisuus voittaa jokin näistä arvokkaista ja liikunnallisista palkinnoista.

Kaikille osallistujille lahjaksi helposti omaksuttava kuntosaliohjelma  ja kaksi liikuntaseteliä  

Mikäli edellisestä kuntosalikäynnistä on vierähtänyt jo tovi, tai ei ole koskaan edes kokeillut kuntosalilaitteita, on Liikuntapäivät -tapahtuma juuri sinulle! Tänä vuonna kaikki osallistujat saavat lahjaksi kuntosaliohjelman, minkä avulla on helppo lähteä liikkeelle lihaskuntoharjoittelussa. Ohjelma sisältää lämmittelyn, varsinaisen harjoittelun ja loppuvenyttelyt. Ohjelmakokonaisuus on ammattilaisten suunnittelema ja liikkeet ohjataan tekemään turvallisesti ja oikein. Liikuntapäivien kuntosaliohjelman saat käyttöösi joko tulosteena tai digitaalisesti mobiililaitteeseen.

Kaikki tapahtumaan osallistuvat liikkujat saavat kunto- ja terveysliikuntakeskuksesta mukaansa liikunnallisia etuja sisältävän kuponkivihkosen. Vihkosesta löytyvät myös kaksi liikuntaetuseteliä, jotka oikeuttavat maksuttomaan liikuntakertaan missä tahansa mukana olevassa kunto- ja terveysliikuntakeskuksessa. Setelit ovat voimassa vuoden 2016 loppuun.

Ei mitään päällepantavaa?

Liikkeelle tosiaankin voi lähteä vaikka vanhassa t-paidassa ja marjastustrikoissa, mutta jos haluat satsata ja pukeutua vaikkapa Liikuntapäivät -jumppapaitaan, niin se on mahdollista hankkia Liikuntapäivät -verkkokaupasta! Digiputiikissa on myynnissä myös Liikuntapäivä -juomapulloja, -lippiksiä, -treenikasseja ja laadukkaita tekstiilejä. http://www.10sport.fi/collections/liikuntapaivat

Täältä löydät Liikuntapäivät

Verkkosivut: www.liikuntapaivat.fi
Facebookryhmä: www.facebook.com/Liikuntapaivat/
Twitter: www.twitter.com/LP_twiittaa @LP_twiittaa
Instagram: www.instagram.com/skyn_liikuntapaivat/
Some hashtag: #liikuntapäivät2016

Tule mukaan iloisten liikkujien joukkoon!

Kokeile myös tekosyygeneraattoria www.mikasinualiikuttaa.fi